Ilkko_ruokapöytä

Ruokailu Ilkossa

Iloinen ammattikeittiömme palvelee asiakkaitamme niin arki- kuin juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Valmistamme kotoisaa ja maittavaa ruokaa käyttäen tuoreita vihanneksia ja juureksia, jotka tilaamme pääsääntöisesti lähitoimittajilta.


Ryhmät ja juhlatilaisuudet

Isollekin ryhmälle pystymme järjestämään ruokailun porrastetusti 54-paikkaisessa ruokasalissa, siten että otamme lisätilaa ruokailuja varten Ison salin ikkunapöydistä tai Wanhan huvilan salitiloista. Varauksen yhteydessä varmistamme asiakkaidemme ruokailuajat joustaviksi.

Juhlatilaisuuksiin tarjoilu ruokailuineen järjestetään sovitusti varattuun juhlatilaan. Tutustuttehan myös juhlapalveluihimme.

Tampereen seurakuntayhtymä on sitoutunut tarjoamaan Reilun Kaupan tai vastaavan sertifikaatin kahvia ja teetä. Tavoitteemme on, että asiakkaat lähtevät meiltä kylläisinä ja hyvä maku suussaan.

Päiväkahvitarjoilu

Päiväkahvit tarjoillaan päärakennuksen ruokasalissa sovittuna ajankohtana. Asiakkaan halutessa majoitusrakennuksessa on mahdollista keittää ”omatoimikahvit” asiakkaan toimesta. Kahvileivän voi noutaa sovitusti keittiöltä ja muut kahvitarpeet löytyvät majoitustilan keittiöstä.


Ateriahinnastoa (aikuinen)

Aamiainen

Lounas

Päiväkahvi

Iltaruoka

Iltapala

Tilavuokraus

Kokoustila/ Sauna


Tuulan tupa tai Kellarikappeli
Päivähuone
Järvisauna / ryhmä
35,00 €/ varaus
NuotiopaikkaIlkko_ruokasali
Ilkon ruokasali